Cum ar juca pisica ta Scrabble?

Pisicile sunt cele mai miraculoase animale de pe Pământ… sau cel puțin cele cu cea mai bună memorie! Deși câinii ar avea, probabil, o părere diferită cu privire la acest subiect, rivalii lor torcători au cucerit internetul. Și dacă avem deja poezii scrise de pisici, citate ale pisicilor celebre și chiar pisici cuceritoare ale cosmosului, de ce să nu ne gândim și la cum ar juca pisica ta Scrabble? Iată o scurtă listă care te va ajuta să te încălzești… și să fii tentat/ă de un joc cu blănosul tău. Ești gata pentru cea mai abstractă listă despre pisici din această parte a Internetului?

1.Ar aranja pe tabla de joc  toate variantele cuvântului „torc”, „blană” și „ pisică” , nu neapărat în această ordine

Pisicile sunt cu adevărat norocoase – dicționarul Scrabble conține câteva sute de variante ale acestor termeni de bază. Sau poate Dicționarul Scrabble ar trebui să se simtă norocos să includă acești termeni? În orice caz, pisicile aprobă cu amabilitate descoperirile subordonaților lor umani. Cel puțin până la momentul în care oricare dintre cuvintele aranjate de ele este respins…

2.Ar susține că dicționarul este greșit… atâta timp cât nu include cuvinte formate de ele

Hopa… Un dicționar care nu include cuvintele compuse de pisici este cu siguranță greșit. E imposibil să nu existe termeni precum „crănțănele” , „cozonăcei” și „superpliculețe” . Evident, oamenii au stricat ceva din nou. Sau câini. Să verifice cineva câinii!

3.Ar contesta cuvinte precum „câine”, „lătrat” și „aport”

Dacă un jucător care joacă cu o pisică ar forma cuvinte precum „lătrat”, „aport” sau, mai rău, „câine”, el ar trebui să țină cont de reacția imediată a adversarului său. Și dacă printr-o minune dicționarul conține aceste cuvinte rușinoase, ei bine… există întotdeauna astfel de metode de persuasiune. Cum ar fi ghearele, spre exemplu.

4.Abia așteaptă să renunțe în favoarea unui pliculeț

Scuturarea unui pliculeț poate hipnotiza. Și dacă poți obține un avantaj față de adversarul tău prin plasarea pe tablă a unor cuvinte atât de puternice precum „mâncare” , „bobițe” sau chiar „pliculeț” , ei bine… Dacă vrei să câștigi, există o singură modalitate de a-ți face pisica să renunțe. Întrebarea este dacă ești dispus/ă să mergi în bucătărie și să deschizi frigiderul.

5.Ar arunca piesele de pe tablă cu coada când pierd puncte

Asta a fost o coincidență absolută! – ar spune pisica ta. Oh, ai câștigat ? Chiar nu știam. Putem începe de la capăt? Dar aceste piese rămân la mine. La urma urmei, nu este vina mea că ai spart tabla. Sau să facem compromisuri – jucăm din nou, dar primul joc se trece în contul meu. Nu ai de gând să cauzezi probleme, nu-i așa?

6.…și ar face ochi dulci când un rival ar încerca să compenseze pierderea

Și dacă ne-am gândi să recuperăm, pisica ar schimba tactica. . În loc să fie concentrată la astfel de activități plictisitoare, precum calcularea numărului de puncte necesar pentru a compensa pierderile, pisica și-ar fixa pur și simplu rivalul. Orice pisică care se respectă știe că, datorită nivelului lor scăzut de inteligență, oamenii cad foarte repede în plasă cu acest truc simplu. Desigur, utilizarea acestuia este puțin ofensatoare pentru demnitatea pisicii, dar ce nu faci pentru victorie!

7.După ce s-ar mișca timp de cinci secunde, pisicile ar contempla apoi pur și simplu tabla de joc pentru o oră

Pisicilor nu le plac limitele de timp. Desigur, oamenii le acceptă, fiind o specie de sclavi prin natură, dar la pisici nu va funcționa o astfel de regulă. Nu există nicio șansă ca ele să se alăture jocului chiar și cu o limită de timp de jumătate de oră pentru o mișcare. Dacă te aștepți la un joc rapid – pisica va vedea pe perete un punct mult mai interesant decât tabla de joc. Și dacă vrei să pregătești o masă între timp, ea va așeza cuvântul atât de repede, încât nici măcar nu vei avea timp să ajungi la aragaz. Ce se întâmplă dacă arzi mâncarea? Ei bine, bucătăria trebuie să fie aerisită și cum aerisești mai bine decât cu o fereastră deschisă… Și nu conta pe faptul că pisica își va face mișcarea înainte de a evada pe geam.

8.N-ar termina niciun joc, deoarece s-ar plictisi și ar adormi în mijlocul tablei

De fapt, nu poți conta pe nicio pisică pentru a termina jocul de Scrabble. Înainte ca duelul să fie soluționat, va trebui să dormi cel puțin o noapte la lumina lămpii. Și știm cu toții că tabla de joc este un loc perfect pentru somn… Ei bine, pisica știe bine că a doua zi oricum te vei juca cu ea. Și dacă vrei să treci această victorie de partea ta în caiet, amintește-ți că pisica vede totul. Chiar dacă doarme, tot veghează. În principal, pentru că e pisică. Și pisicile câștigă întotdeauna. Chiar dacă pierd.